Prekių katalogas

TOMMEE TIPPEE dvigubas elektrinis pientraukis, 423698

  • TOMMEE TIPPEE dvigubas elektrinis pientraukis, 423698

    Barkodas: 5010415236982
    159 
    Preliminarus pristatymo terminas : 2 - 5 d. d.

    Užsakymus galite atsiimti ir parduotuvėje Vilniuje.

    Atsiprašome, šiuo metu šio dydžio nebeturime.

    Į krepšelį 
    Prekės ženklas
    TOMMEE TIPPEE
  • TOMMEE TIPPEE dvigubas elektrinis pientraukis yra specialiai sukurtas tam, kad palengvintų jūsų žindymo kelionę. Kad būtų patogiau, dabar galite pientraukį naudoti iš karto ant abiejų krūtų, o ypač minkštos masažuojančios silikoninės krūtų pagalvėlės padeda išskirti daugiau pieno per trumpesnį laiką. 

    Savybės:

    Pasirinkite iš 5 masažo ir 9 greičio nustatymų, kad paskatintumėte pieno tekėjimą, pritaikę nustatymus savo komfortui.
    Daugiau pieno per trumpesnį laiką: minkštose, silikoninėse pagalvėlėse yra masažavimo funkcija, patobulinta specialiais įdubimais, kuri stimuliuoja jūsų krūtis, kad galėtumėte išgauti daugiau pieno per trumpesnį laiką.
    Piltuvėlius lengva surinkti ir valyti, juose yra uždaros sistemos, neleidžiančios motinos pienui grįžti atgal į sistemą.
    Lengvas ir tylus: maitinimo blokelis yra pakankamai lengvas, kad jį būtų galima nešiotis rankinėje ir yra ypač diskretiškas, todėl galite naudoti bet kada ir bet kur.
    Įkraunamas USB: maitinamas iš USB įkraunamo maitinimo bloko, todėl šį pientraukį galite naudoti bet kur. Pilnas įkrovimas suteikia daugiau nei 90 minučių veikimo laiką.
    Ištraukite pieną iš vienos arba abiejų krūtų iš karto pasirinkę vieną iš skirtingų režimų, kad paskatintumėte pieno tekėjimą, tačiau jaustumėtės patogiai.


    Komplektacija:

    150ml kūdikio buteliukas;
    USB įkroviklis;
    2x elektriniai pientraukiai;
    1x nešiojamas maitinimo blokas (su LED ekranu ir masažo funkcijomis).